Referinte clienti ERP

about

Silviu Badea, Director Adjunct – Grup Industrial Componente (GIC)

Am ajuns intr-un punct in care aveam nevoie sa revizuim procesele noastre de afaceri si sa ne asiguram ca acestea ne-au ajutat sa obtinem cele mai bune rezultate de productivitate din resursele noastre.

In plus, am cautat sa servim clientii in mod eficient si competitiv si ne-am dorit sa realizam aceste obiective, fara a provoca intreruperi ale fluxului de lucru.

Bianca Fleschin, Director Financiar – Apulum SA

Compania noastra, APULUM, este cel mai mare producator de portelan din Romania si unul dintre cei mai mari din Europa. Colaborarea noastra cu Sistec se desfasoara pe baza unei metodologii stabilite de comun acord. Suntem multumiti de modul in care a decurs implementarea, de customizarile si rezultatele obtinute, de analizele pe care le putem face. Sa avem date corecte, in timp real, pe baza carora sa putem lua decizii rapide este foarte important pentru noi. Consider ca alegerea abas ERP a fost o decizie inteleapta.

Dan Astefanoaiei, Director General, Redplast

Cu un control maxim al procesului, abas este in masura sa ofere informatii in timp real despre starea comenzilor individuale de vanzari, inventar etc. Datorita flexibilitatii sale si pentru ca imbunatateste continuu software-ul ERP, suntem siguri ca abas va fi o parte din Redplast pentru mulți ani de acum inainte.”

Madalin Ghita, Administrator, Euro Office Design

Solutia ne asigura transparenta procesului intern de productie. Astfel, de pilda, compania poate comunica clientilor sai cu exactitate etapele in procesul de fabricare al produselor comandate si cand vor fi livrate acestea. Inainte de implementarea abas ERP acest lucru nu era posibil la o asemenea amploare. EOD a achizitionat un instrument foarte util, a invatat sa-l foloseasca si acum profita de toate avantajele pe care abas ERP le aduce in procesul de productie si de administrare a companiei.

Manuela Osiceanu, Departament IT, Subansamble Auto SA

Datorita flexibilitatii abas ERP putem reprezenta procese complexe intr-un mod structurat si transparent. In special integrarea EDI si prin utilizarea etichetarii si scanarii, precum si integrarea CAQ ne aduce avantaje considerabile in rutina de zi cu zi.

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum