Page title

Continuăm seria dedicată prezentării membrilor echipei abas cu Maria Rădulescu. Aflați totul despre ea și pasiunile ei în articolul de mai jos.

 (Maria Rădulescu – Consultant Business)

Iubesc viața și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce am și tot ce sunt. Îmi ador familia și pe toți cei, care mă adoră pe mine. Sunt înconjurată de oameni frumoși la suflet.

Cum au fost acești 5 ani pentru tine?

În urmă cu aproape 5 ani am pornit la un nou drum. Combustibilul de bază avea sa fie compus din seriozitate, încredere, respect și entuziasm. În acești 5 ani am adunat multe experiențe și ne-am dezvoltat împreună. A fost un drum plin cu… de toate. Sunt, astăzi, suma tuturor acestor amintiri.

Îmi place aplicația și libertatea cu care pot aborda fiecare client în parte. Mă interesează ca fiecare client să se simtă important și să poata discuta cu noi despre procesele proprii industriei din care provine.

Pentru fiecare dintre ei, cei 5 ani au trecut diferit, iar timpul petrecut în familia abas  înseamnă  colegi minunați, proiecte noi și multă muncă, pentru că în spatele oricărei implementari a existat o echipă care s-a asigurat că totul se desfasoară conform unei metodologii testate.

Povestește-ne ceva despre tine

Sunt Maria. Sunt Consultant Business, și aș vrea să vă spun mai multe despre mine, cum ar fi faptul că îmi plac călătoriile, excursiile în aer liber cu bicicleta sau maşina spre un picnic tihnit în mijlocul naturii şi visez, planific şi realizez. Imi plac oameni care zâmbesc, oameni care râd cu poftă. Oamenii vorbăreți care au ceva de spus. Oameni care știu multe și vor să știe și mai multe; care încearcă să schimbe ceva. Oameni pestriți, oameni cărora le place la nebunie ceva, orice.

Ce s-a schimbat în echipă și în piața de ERP în toți acești ani?

M-am alăturat familiei abas pentru că îmi doream să mă bucur de beneficiile de a fi consultant și pentru că iubeam – și încă iubesc – tehnologia. Munca mea alături de aceasta echipă mi-a oferit multă energie pozitivă precum și posibilitatea de a cunoaște oameni și vizita multe fabrici din România.  Mă simt bucuroasă să împărtășesc oportunitățile pe care abas Romania le oferă atunci când vine vorba de clădirea unei cariere. Programul de lucru este flexibil, ai ocazia de a încerca cele mai noi tehnologii dedicate industriei și să afli cele mai noi tendințe în materie de ERP; consider că este jobul perfect pentru mine! Echipa a crescut organic odată cu apariția de noi clienți. De asemenea, mă bucură să vă spun că mulți din echipă au în spate peste 10 ani de cand lucrează împreuna și integrează pe noii veniți, lucru greu de realizat fără un mediu de lucru relaxant, plăcut și prietenos.

Tendințele ERP sunt într-o continuă schimbare, ceea ce face ca responsabilii IT ai companiilor să aibă o viață din ce în ce mai grea. Companiile se îndreaptă clar către furnizorii de software ERP care oferă cel mai bun sistem de acces la volume mari de date și la analiza și raportarea acestora.
Big Data va fi complementar sistemului ERP și va ajuta la rafinarea inputurilor în sistem, astfel încat procesele de business guvernate de ERP să poată rula eficient. Actuala transformare digitală schimbă arhitectura pentru tot, în mod special în cazul ERP-urilor. Fără îndoială, Inteligența Artificială va avea și ea un impact major asupra modului de planificare a resurselor companiei pentru dezvoltarea sistemelor de tip ERP în viitorul apropiat.

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum