abas sustine pasiunile angajatilor

Abas Romania sponsorizează cursele Ioanei deoarece o activitate atât de simplă și la îndemană pentru oricine – alergatul – poate sa facă o schimbare notabilă în viețile celor ce o practică. Oameni care, după ce își petrec ziua printre Excel-uri, coduri și întâlniri de afaceri, ies din ținuta office și se încalță cu pantofii de alergat. Își lasă laptopurile acasa și ies la alergat. Este modul lor de a se elibera de stresul cotidian și de a reveni a doua zi mult mai puternici.

Încurajăm fiecare angajat să aibă un hobby după orele de lucru. Ne plac provocările. Oamenii pasionați au energie, determinare, disciplină și voință. Ei nu primesc provocările, le caută. La fel facem și noi. Și aplicăm aceleași calități câștigatoare în ceea ce facem.

Ce te motivează să fii dedicât sportului și obiectivelor tale și de ce susținerea e importantă?

Disciplina e totul. Ca în orice sport, trebuie să fii conștient că o să îți supui corpul la multe ore de antrenament și că o sa ai zile bune ca să reziști bătăliei psihice, disciplina te ajută să stai pe linia dreaptă. Este foarte importantă susținerea unui sportiv, atât cea materială, cât și cea morală, pentru a ajunge cât mai sus. Suportul familiei, al prietenilor și al colegilor este de mare ajutor. Fără ei nu cred că aș fi ajuns la atâtea concursuri.

Cum te ajuta sportul în viață/la job?

În sport, ai urcușuri și coborâșuri, perioade în care ești recompensat și altele în care te chinui să obții ce-ți dorești. E un început și un sfârșit. Și înveți multe atunci când simplifici lucrurile, le desfaci în bucăți mai mici, setezi obiective pas cu pas – e ceea ce cred că e bine de făcut în viață. Oricum, dacă trebuie să treci un munte sau o vale adâncă, vei reuși, căci nevoia te învață. Acestă filosofie o aplic și la job.

Ce înseamnă succesul în curse pentru tine?

Înseamnă să iubesc acest sport la finalul fiecărei curse. Să termin o competiție și să știu că am făcut cât am putut eu de bine. Nu e vorba despre a fi pe podium. Vreau să mă depășesc pe mine.

Care sunt ultimele curse la care ai participat?

În luna septembrie, am participat la 3 concursuri de alergare montană:

  1. Ciucas X3, semimaraton (21 km) – locul 2 categorie la semimaraton
  2. Istrita Escape III, semimaraton (23 km), locul 2 open feminin și locul 1 categorie de vârstă.
  3. Iezer Papusa Trail Race, cross (11 km), locul 1 open feminin.

„Fiecare călătorie pe munte reprezintă o provocare lansată mie, peisaje superbe, munți măiestuosi și mai ales interacțiunea cu oameni deosebiți”

#AbasERPRomania
#Alerg #Zambesc #Meditez

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum