abas Distributie

abas ERP pentru distributie

 

Automatizarea proceselor critice cu abas ERP pentru distributie

abas pentru distributie acopera intreg ansamblul de procese economice de achizitie, logistica, depozitare, vanzare, gestionare a comenzilor , evidenta si urmarire a procesului de livrare si a serviciilor post vanzare.

Succesul unui distribuitor depinde de sincronizare, preturi si calitate. Urmarirea stocurilor, viteza de rotatie a acestora, aprovizionarea si livrarile la timp sunt si ele elementele cheie in activitatea de distributie. De asemenea,  fluxul permanent de informatii, urmarirea lanturilor complexe de aprovizionare si cresterea cerintelor clientilor ofera calitate excelenta, la timp si in pretul corect.

 

Interesat de acest subiect?  DISCUTA CU UN CONSULTANT ABAS

___________________________________________________________

Suport pentru cerintele din distributie

abas ERP iti ofera tie si echipei tale unelte sa:

– Optimizezi managementul inventarului
– Imbunatatesti procesele de vanzare
– Cresti viteza procesarii comenzilor
– Maresti veniturile
– Mentii satisfactia clientilor.

FUNCTIONALITATI DE BAZA abas ERP DISTRIBUTIE

  • CUSTOMIZARI  

    abas ERP ofera unelte puternice de personalizare a sistemului conform nevoii de a eficientiza procesele si de a creste performanta generala a afacerii. Customizati usor solutia pentru a livra informatiile de care aveti nevoie si accelerati productivitatea cu un sistem structurat pe nevoile afacerii dumneavoastra.

    Spatiu de lucru personalizat: a fost creat prin dezvoltarea de noi ecrane, campuri, macro-uri, rapoarte, baze de date sau chiar functii noi pentru a procesa in mod logic informatiile din surse interne si externe intr-un mod clar.

    Automatizarea proceselor: EDP este o interfata text care permite accesul la bazele de date abas ERP pentru a crea, selecta, edita, valida sau sterge aproape orice tip de date ca parte a unui proces automat sau discontinuu.

    Interfete flexibile:  limbajul propriu abas pentru dezvoltarea de interfete, pe scut denumit FOP, este o uneala puternica, usor de invatat care permite integrarea logica si corelarea fluxurilor de-a lungul sistemului ERP.

    abas Obiecte Java: abas obiecte Java este un limbaj de programare intern bazat pe obiecte care permite dezvoltari extinse si customizari folosind baze de clase si librarii Java.

  • INFOSISTEME

    Infosistemele sunt unelte unice care permit oricarui utilizator sau grupurilor de utilizatori sa proceseze un intreg flux de lucru intr-un singur ecran. Orice set de inregistrari, tranzitii de date, interogari, rapoarte, cautari pe verticala si procese pot fi gestionate si intretinute dintr-un centru unic de control, care ofera acces la toate informatiile si actiunile relevante.

    Control extinsInfosistemele conecteaza datele si procesele intr-un  unic centru de control pentru a va ajuta sa manuiti procese complexe / seturi largi de date.

    Evaluari in timp real: Infosistemele abas ERP incorporeaza constant date din sistem pentru a livra evaluari, in timp real, cu acces la date relevante de pe orice nivel.

    Relevanta contextualaInfosistemele sunt legate si aplicabile in context si pot fi instant accesate din orice inregistrare.

    Customizare usoara: Infosistemele customizare pot fi create pentru a simplifica procese intr-un unic centru de control sau pentru actiona ca instrumente de interogare ad-hoc.

  • IN MAI MULTE LIMBI

    capabilitea abas ERP de a fi oferit in mai multe limbi faciliteaza comertul international eficace. abas suporta optiuni de alegere a limbii astfel incat utilizatorii sa poata vedea ecrane si rapoarte in limba materna. De asemenea, permite  facilitati de selectare a limbii de corespondenta astfel incat clientii si vanzatorii primesc tranzactiile in limba lor preferata.

    Localizare:  28 de limbi sunt curent oferinte pentru operare si corespondenta, inclusiv localizarea datei, orei si numerelor.

Demo abas ERP

Afla mai multe despre acest produs! VIZUALIZEAZA TOATE MODULELE ABAS

 

 

Share on Facebook

UA-120640885-1 Suna Acum